четвртак, 10. март 2011.

Koncert: MISTAKEMISTAKE & King Ali Baba


Petak, 11. mart - DOB//Amerikana u 21:00
Predgupe: EVIDENCE, IZDRŽI RIBICE
Video podrška: VJ Aga
Koncertna promocija novog albuma "M.M.O.R.P.G."
...Karte su u pretprodaji na Blagajni DOB-a, po ceni od 500 din.

Beogradski sastav MISTAKEMISTAKE povodom trećeg studijskog albuma "MMORPG" održaće 11. marta veliki promotivni koncert u Domu omladine. Njihov specijalni gost biće King Ali Baba, a kao domaća podrška nastupiće bendovi Izdrži ribice i Evidence.MISTAKEMISTAKE je vokalno-elektronski sastav iz Beograda, koji su osnovali Ivan i Edi Bon, a aktivan je na domaćoj sceni još od kraja devedesetih godina. Poznat je po zanimljivim animiranim video spotovima i raznovrsnim stilovima elektronske muzike koje objedinjuju na svojim nastupima i abumima. Na novom izdanju MISTAKEMISTAKE ostaju dosledni svom elektro-garage-reggae zvuku, sa primesama acid-housa i romantic-disco-popa s kraja osamdesetih. Istorijska činjenica je da su svi sastavi generacije Nu Sound Of Belgrade bili insipirisani njihovim radom, sarađujući sa ovom grupom pre nego što su napravili bendove poput Zemlja gruva i Svi na pod!

Jedan od gostujućih muzičara na albumu je i King Ali Baba, velika zvezda sa Jamajke, koji se pojavljuje u rege numeri "Out There“. Tu su i numere poput "Tea“ sa Zoranom Simićem i trenutno aktuelni singl "Prati me“ sa Aleksandrom Krstić, kao i pesame sa Elenom Lange, Madrugadom, Hain Tenny, Vukašinom Markovićem...

Novi album je dostupan za besplatno preuzimanje sa sajta MTV.rs. od 01. marta.

Нема коментара:

Постави коментар

Šumske fotke

Srpsko - tranzicijski rečnik

Srpske televizije Tajni servis tajkunske Srbije. Jedinstveni slogan: Vaše pravo da ne znate ništa.
Još...

Elementarna logika

a. Zvezdarska šuma je zdrava, kvalitetna šuma (Posebna osnova gazdovanja šumama za gazdinsku jedinicu Zvezdara iz 2008. godine)
b. Šumovitost Beograda i Srbije je daleko ispod evropskih standarda (Šumske zajednice obuhvataju svega 11,3% teritorije Beograda, a orjentaciona je procena da bi trebalo da iznosi 27,3% površine našeg grada.)
c. Zemljište, regulacionim planom predviđeno za izgradnju i dogradnju objekata, je šumsko, ne građevinsko zemljište.
Zaključak: Seča ma kog dela Zvezdarske šume (i ne samo Zvezdarske šume) je nedopustiva.
Zašto je nekima toliko teško da razumeju elementarnu logiku?

Zvezdarska šuma video zapis