петак, 26. фебруар 2010.

Policijom po platanima

Policijom po platanima
Uz pomoć 300.000 policajaca grada Čikaga, gradsko Zelenilo je junački započelo pogubljenje nepodobnih bulevarskih platana. Podvig je dostojan divljenja.
Podvig je izveden na sledeći način:
Pre pogubljenja, snažne policijske snage bi okružile kriminalni platan, da slučajno ne utekne. Sa tom platanskom sortom se nikad ne zna.
Policijske snage bi takođe odstranile suvišne građane. Na njih još nije došao red. Kako iz poverljivih policijskih izvora saznajemo, nad građanima će biti izvršrena eutanazija tek pošto se završi sa platanima. Policija moli građane da ne stvaraju nepotrebnu gužvu, pri pogubljenjima platani imaju prednost. Ali ni građani neće biti zaobiđeni, kada za to dođe vreme. Gradska vlast im to čvrsto obećava. U međuvremenu će morati da se zadovolje sa nešto pendrečenja, koje će, kao nezaobilazna atrakcija, ući u turističku ponudu grada Beograda.
Iz poverljivih policijskih izvora takođe saznajemo da će, na mesto posečenih platana, biti posađeni sveži policajci. Po deset po posečenom platanu. Kako bi se naši dragi funkcioneri osećali sigurnijim. Mora i njih neko da brani ako narod pobesni.
Saznajemo da će brižne gradske vlasti preduzeti i dodatne bezbednosne mere.
Ukloniće se zvezde na Beogradom, jer ima zvezda padalica. Neka bi mogla da padne i na glavu kakvog funkcionera što bi izazvalo nesagledive posledice. Od siline potresa bi nesrećnom funkcioneru mogli da, sačuvaj Bože, prorade ostaci savesti. A funkcioner sa savešću je u neupotrebljiv u zemlji Srbiji. Bio bi to veliki gubitak.
Zabraniće se sunce, zbog štetnog ultraviolentnog zračenja.
Zabraniće se jagode jer ima funckionera koji su na njih alergični. Zabraniće se i med, zbog alergije na polen.
Sprovešće se i druge bezbednosne mere, koje se zasad drže u najstorožoj tajnosti.

Нема коментара:

Постави коментар

Šumske fotke

Srpsko - tranzicijski rečnik

Srpske televizije Tajni servis tajkunske Srbije. Jedinstveni slogan: Vaše pravo da ne znate ništa.
Još...

Elementarna logika

a. Zvezdarska šuma je zdrava, kvalitetna šuma (Posebna osnova gazdovanja šumama za gazdinsku jedinicu Zvezdara iz 2008. godine)
b. Šumovitost Beograda i Srbije je daleko ispod evropskih standarda (Šumske zajednice obuhvataju svega 11,3% teritorije Beograda, a orjentaciona je procena da bi trebalo da iznosi 27,3% površine našeg grada.)
c. Zemljište, regulacionim planom predviđeno za izgradnju i dogradnju objekata, je šumsko, ne građevinsko zemljište.
Zaključak: Seča ma kog dela Zvezdarske šume (i ne samo Zvezdarske šume) je nedopustiva.
Zašto je nekima toliko teško da razumeju elementarnu logiku?

Zvezdarska šuma video zapis