недеља, 15. новембар 2009.

Doneta Odluka o izradi 14 regulacionih planova

Gradski odbornici danas su doneli i odluke o izradi regulacionih planova mreže osnovnih škola i izgradnje objekata i vodova sistema daljinskog grejanja u Beogradu, šireg područja uz ulicu Vojvode Stepe, područja Jajinci, grobalja Lešće 2 i Jelezovac sa prilaznim saobraćajnicama, dela područja Ade Huje, poteza uz ulicu Stražarska kosa u Velikom Mokrom Lugu, dela Ceraka jugozapadno od Ibarske magistrale, bloka između Dobrovoljačke, Dobanovačke, Svetotrojčine i ulice Cara Dušana u Zemunu, naselja Batajnica, dela naselja Kamendin, bloka između ulica Sretena Mladenovića Mike, Serdara Janka Vukotića, Jedanaeste krajiške divizije i Patrijarha Joanikija na Rakovici i bloka između Topčiderskog venca, Krajiške, Kačaničke i Konavljanske ulice na Savskom vencu.
Petak, 13. novembar 2009

Нема коментара:

Постави коментар

Šumske fotke

Srpsko - tranzicijski rečnik

Srpske televizije Tajni servis tajkunske Srbije. Jedinstveni slogan: Vaše pravo da ne znate ništa.
Još...

Elementarna logika

a. Zvezdarska šuma je zdrava, kvalitetna šuma (Posebna osnova gazdovanja šumama za gazdinsku jedinicu Zvezdara iz 2008. godine)
b. Šumovitost Beograda i Srbije je daleko ispod evropskih standarda (Šumske zajednice obuhvataju svega 11,3% teritorije Beograda, a orjentaciona je procena da bi trebalo da iznosi 27,3% površine našeg grada.)
c. Zemljište, regulacionim planom predviđeno za izgradnju i dogradnju objekata, je šumsko, ne građevinsko zemljište.
Zaključak: Seča ma kog dela Zvezdarske šume (i ne samo Zvezdarske šume) je nedopustiva.
Zašto je nekima toliko teško da razumeju elementarnu logiku?

Zvezdarska šuma video zapis