среда, 16. фебруар 2011.

Solidarnost za dečiju radost

Prirodnjaci– The Serbian Naturalists Association je udruženje građana koje se okupilo sa ciljem da aktivno učestvuje u rešavanju socijalno društvenih problema humanitarnim radom.
Prva ovogodišnja akcija sprovešće se pod sloganom „Solidarnost za dečiju radost“ čija je svrha prikupljanje igračaka za nezbrinutu decu.
Stare ili nove igračke možete odložiti u postavljene kutije od 18. februara na opštinama Palilula i Zvezdara, u osnovnim i srednjim školama, vrtićima i domovima zdravlja.

Ovoj inicijativi pridružuju se i beogradski klubovi, što pruža mogućnost svim posetiocima da pokažu solidarnost na delu! Klubovi: Energija, Wash i Namaste poslednje subote februrara(26.02) pozivaju Vas na inspiraciju darovanja tako što će igračka koju donesete biti vaša ulaznica. Ukoliko zaboravite na decu, ulaznica je 400 dinara.
Prikupljeni pokloni podeliće se domovima za nezbrinutu decu 10.03.2011.god jer naše malo njima znači mnogo!
Dobrodošli ste u sopstvenu svakodnevnicu prožetu konkretnom akcijom jer je cilj da ljubav nađe put do dece kroz nas same!
Kontakt:
Ivana Marić
064/3032627

Нема коментара:

Постави коментар

Šumske fotke

Srpsko - tranzicijski rečnik

Srpske televizije Tajni servis tajkunske Srbije. Jedinstveni slogan: Vaše pravo da ne znate ništa.
Još...

Elementarna logika

a. Zvezdarska šuma je zdrava, kvalitetna šuma (Posebna osnova gazdovanja šumama za gazdinsku jedinicu Zvezdara iz 2008. godine)
b. Šumovitost Beograda i Srbije je daleko ispod evropskih standarda (Šumske zajednice obuhvataju svega 11,3% teritorije Beograda, a orjentaciona je procena da bi trebalo da iznosi 27,3% površine našeg grada.)
c. Zemljište, regulacionim planom predviđeno za izgradnju i dogradnju objekata, je šumsko, ne građevinsko zemljište.
Zaključak: Seča ma kog dela Zvezdarske šume (i ne samo Zvezdarske šume) je nedopustiva.
Zašto je nekima toliko teško da razumeju elementarnu logiku?

Zvezdarska šuma video zapis