четвртак, 06. август 2009.

Kako možete da pomognete Zvezdarskoj šumi?

Neophodni ste Zvezdarskoj šumi, kako bi joj pomogli da opstane. Neophodni su joj vaše znanje, vaš talenat, vaša spremnost za akciju.
Zvezdardska šuma traži sve stručnjake koji mogu da stanu u njenu odbranu, biologe (posebno botaničare i ornitologe), geologe (posebno hidrologe), šumare, lekare i sve zdravstvene radnike, pravnike, arhitekte, sociologe, psihologe, sportiste, i sve ostale koji bi ušli u njen Stručni savet.
Zvezdarska šuma traži sve umetnički nadarene žene i muškarce, koji bi se anagažovali u osmišljavanju i izvođenju što maštoviiijih i atraktivnijih šumovanja.
Zvezdarska šuma traži sve one koji rade sa janvošću, od novnara do PR menadžera, koji ušli u njen Savet za odnose sa javnošću.
Zvezdarska šuma traži sve one koji mogu da pomognu svojim profesonalnim uslugama, kao što su štampanja i izrada promotivnog materijala (flajeri, plakati, nalepnice, bedževi, majice i ostalo) i ostalim uslugama.
I, naravno, direktnim učestvovanjem u našim šumovanjima.
Šuma nije platežna, pa nikakvu novčanu nadoknadu ne može da ponudi.
Javite se na zvezdarskasuma@yahoo.com

Нема коментара:

Постави коментар

Šumske fotke

Srpsko - tranzicijski rečnik

Srpske televizije Tajni servis tajkunske Srbije. Jedinstveni slogan: Vaše pravo da ne znate ništa.
Još...

Elementarna logika

a. Zvezdarska šuma je zdrava, kvalitetna šuma (Posebna osnova gazdovanja šumama za gazdinsku jedinicu Zvezdara iz 2008. godine)
b. Šumovitost Beograda i Srbije je daleko ispod evropskih standarda (Šumske zajednice obuhvataju svega 11,3% teritorije Beograda, a orjentaciona je procena da bi trebalo da iznosi 27,3% površine našeg grada.)
c. Zemljište, regulacionim planom predviđeno za izgradnju i dogradnju objekata, je šumsko, ne građevinsko zemljište.
Zaključak: Seča ma kog dela Zvezdarske šume (i ne samo Zvezdarske šume) je nedopustiva.
Zašto je nekima toliko teško da razumeju elementarnu logiku?

Zvezdarska šuma video zapis